A reptéri parkolás kiváló opció

reptéri parkolás

Ha szeretné a nyaralás alatt biztonságban tudni a gépkocsiját, akkor válassza ezt az alternatívát! A reptéri parkolás manapság jóval egyszerűbb, mint azt gondolná. A helyfoglalás lebonyolítható telefonon vagy interneten keresztül.

A helyszínre érve, a vállalat kollégái segítenek kitölteni a kellő dokumentumot, amit az üzemeltetőnek és Önnek is alá kell írnia. Ez a papír azt bizonyítja, hogy tudomásul vette és elfogadja az általános szerződési feltételeket. Érdemes tudni, hogy az egész területen a KRESZ szabályai érvényesek.

A legnagyobb megengedett sebesség 15 km/h. A gépjármű mozgását és leparkolását a személyzet irányítja, így kerülik el a bonyodalmakat. A reptéri parkolás kizárólag akkor igénylehető, ha a kocsi beépített elektronikus védelemmel, más néven riasztóval van felszerelve.

A behajtáskor rögzítik a forgalmi engedélyben szereplő adatokat. A jármű állapotát szintén ellenőrzik. Ha sérülés van rajta, akkor arról fényképeket készítenek. A reptéri parkolás biztonsági kamerával megfigyelt területen történik.