A nyílászáró csere lehetséges módozatai

Nyílászáró csere

Ha már annyira elavultak az ablakok, ajtók, hogy szinte a szél is keresztülfúj ezeken, akkor ideje volna átgondolnia a lecserélésüket. Az ablakcserebere.hu most igazán kedvező feltételek mellett vállalja a nyílászáró csere kivitelezését. A nyílászáró csere minden alkalommal a helyszíni felméréssel kezdődik, amelyet csakis az itt dolgozó szakemberek végezhetnek el.

Mivel az ablakok vételárában szinte minden benne van, ezért a kiszállásért sem kell külön fizetnie. A régi ablakok eltávolítása ugyanúgy beletartozik a termékek költségeibe, sőt, még azok elszállítását is térítésmentesen elvégzi a vállalat, amennyiben a vásárló úgy óhajtja.

A nyílászáró csere önmagában nem túl időigényes feladat, viszont azzal feltétlenül számítania kell, hogy a megrendelésétől és a terepfelméréstől számítva, legalább 2, de akár 3 hét is eltelhet a nyílászárók legyártásával. A beépítés történhet már előre kialakított falnyílásba, bontás nélkül, valamint bontással, panel- vagy téglaépületekben. Igényeit mindenképpen időben jelezze már a megbeszéléskor!