A munkavédelmi szandál nem okoz csalódást

munkavédelmi szandál

A végtagjainkra minden esetben nagy figyelmet kell fordítanunk a különféle munkálatok során, ugyanis azok roppant sérülékenyek. Amennyiben nem szeretnénk, hogy például egy szeg szúrja meg a talpunkat, esetleg belerúgjunk valami nagyon keménybe, akkor mindenképpen érdemes befektetnünk a munkavédelmi szandál valamelyik típusába.

Gondolhatnánk, hogy a zárt résszel bíró cipők, esetleg pont a bakancsok sokkal nagyobb védelmet garantálnak, de gyakran ezekre külön nincs szükség, hiszen a körülmények lehetővé teszik a munkavédelmi szandál használatát, ami a nagy nyári forróságokban jóval kényelmesebb. Könnyen szellőzik, így a kellemetlen izzadástól megóvja a lábunkat, ezzel mérsékelve az esetleges bőrbetegségek, gombás fertőzések kihalkulásának kockázatát.

A talp kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy ellenálljon különböző oldószereknek, amilyenek az üzemanyagok és egyben antisztatikus is. A munkavédelmi szandál továbbá a megcsúszás veszélyét minimálisra csökkenti, hiszen ennek jegyében teremtették meg a készítők.