A mesefigurás gyerekágy szerepe a gyerekszobában

mesefigurás gyerekágy

Amikor gyerekszobát rendezünk be, szeretnénk, hogy elnyerje a csemeténk tetszését. Remek kiindulási pontnak bizonyul emiatt a mesefigurás gyerekágy. Az ágy a szoba központja, ha abból megleltük a megfelelőt, a többi gyerekjáték. A mesefigurás gyerekágy azért jó választás, mert a csöppségek imádják a meséket, mindnek van kedvenc mesehőse.

Ha az ágy a szeretett mesére emlékezteti, nem nyúlhatunk mellé, utána már csak az ágy színvilágához passzoló kiegészítőket kell kiválasztanunk és kész is a gyerekszoba. Legyen az hercegnő, állat, autó, találunk hozzá illő játéktárolókat, gyerekfotelt, kiegészítőket. Valódi mesebirodalommá változtathatjuk a szobát, ha az egyik falat is egy kedves jelenettel díszítjük. Ha a kézügyességünk engedni, felfesthetjük mi magunk, akár a gyermekkel együtt, délutáni programként.

A mesefigurás gyerekágy felhozatalából ajánlott a támlával rendelkező, oldalt és éleken is párnázott darabokat választani, amelyek óvják a csöppségeket a leeséstől, illetve további balesetektől.