A lyukfúró készlet rövid bemutatása

lyukfúró készlet

Ez a termékcsalád úgy lett tervezve, illetve kialakítva, hogy a legmagasabb fokú igénybevételkor is megállja a helyét. A gyémánt lyukfúró készlet többféle variációban kapható, hiszen nem mindegy, hogy milyen anyagon szeretné használni.

A gyémánt mátrix kötésének hála, az ilyen típusú berendezések használhatósága, vagyis az élettartama sokkal hosszabb, mint az átlagos variációké. A gyártás lézerhegesztéses technológiával megy végbe, aminek köszönhetően a gyors kopást el lehet felejteni. A lyukfúró készlet darabjainak szegmensei egytől-egyig magas minőségi gyémántot tartalmaznak, ebből kifolyólag magas fordulatszámú, valamint pontos fúrás történhet. Használható sarokcsiszoló vagy egy adapter segítségével fúróval is.

Megfelel a legkeményebb anyagok, mint például a gránit, a márvány, a gres, a porcelán és különböző kövek fúrásához is. A lyukfúró készlet minden típusa megtekinthető az online áruházak oldalain. Ezekről az oldalakról minden verzió könnyedén megrendelhető. Természetesen a házhozszállítást is igénybe veheti.