A Lucart WC papír környezetbarát alternatíva

lucart wc papír

A használati cikk kiválasztása sokszor rutinszerű döntésnek tűnhet, de a minőség valójában nagyon is befolyásolja a mindennapok kényelmét és a környezetvédelmet. A Lucart WC papír egyre népszerűbb napjainkban, ami nem véletlen.

Prémiumminőségű, puha és erős cellulózból készül. Ez az anyag nemcsak kellemes a bőrrel való érintkezéskor, de megfelelő szívóképességgel is rendelkezik. Szakadásálló, ami praktikus intenzív igénybevétel során.

A márkával kapcsolatban meg kell említeni, hogy több termék esetén használ újrahasznosított anyagokat vagy FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózt. A Lucart WC papír olyan speciális kezelésen megy keresztül, ami antibakteriális tulajdonságokkal ruházza fel. Többféle formában és méretben kapható, ezáltal mindenki az egyéni szükségleteinek megfelelően választhat.

Az irodákban, az iskolákban, az egészségügyi intézményekben, illetve az éttermekben előnyös lehet nagyobb tekercsben beszerezni, mivel ritkábban kell a cserére sort keríteni. A Lucart WC papír a t-meical.hu oldalról bármikor megrendelhető.