A lazurán megóvja a fafelületeket bel- és kültéren egyaránt

lazurán

Valahogy az ember melegebbnek, otthonosabbnak érzi a fából készült padlózatot, bútorokat, épületelemeket is, valószínűleg a természetes, organikus mivoltuk végett, valamint azért mert már ősidők óta használja az emberiség különböző eszközök, berendezési tárgyak alapanyagául.

A fa erezete gyönyörű, dekoratív, megismételhetetlen csoda, ám ápolás nélkül igen gyorsan az idő vasfogának martalékává válhat. Ezért ajánljuk a Lazurán termékeinek használatát, mert legyen szó beltéri, kültéri, oldószeres vagy vízbázisú lakkról, lazúrról, alapozóról, védőszerről, garantáltan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő eszközt a fa megóvása érdekében. A Lazurán lazúrjai a fa szakértői, mivel gyorsan száradó, könnyedén elvégezhető a fafelületek ápolása, megóvása, karbantartása, ráadásul a leggyakoribb kártevőket, gombákat, rovarokat is távolt tartja, viasztartalmának köszönhetően vízlepergető hatásúak is.

A Lazurán lakkjai ellenállnak az általános tisztítószereknek, akár gyermekjátékok kezelésére is alkalmasak, mert száradás után teljesen biztonságosak.