A kerékpárszállító vonóhorogra könnyen felszerelhető

Kerékpárszállító vonóhorogra

Azok a személyek, akik napi szinten mozognak, bicikliznek, bármerre is mennek, magukkal viszik a kedvenc kétkerekűjüket. Igen ám, de hogyan, hová pakolják fel például az autóra? Nos, amennyiben a gépkocsi fel van szerelve vonóhoroggal, akkor meg is van a megoldás!

Ma már kapható kifejezetten praktikus kerékpárszállító vonóhorogra, ami a legnagyobb biztonságot nyújtó szállítófajtának számít. Ez azért is jó, mert a sínek alacsonyan vannak, tehát azok is könnyen feltehetik rá a bringájukat, akiknek a tetőre rakodás eddig gondot okozott.

Keréktámasz is megtalálható a síneken, ami bármilyen tengelytávolsághoz alkalmas. Még az egyszerűbb modelleken is könnyen elhelyezhetőek a biciklik. A bringák rögzítését rögzítő-pofákkal oldják meg, amelyek a legfurcsább formájú kerékpárvázakkal is kompatibilisek, az ideális kialakításuk révén.

A kerékpárszállító vonóhorogra nagyon könnyen felszerelhető, nem kell hozzá más, csak 24 mm-es villáskulcs vagy franciakulcs. A felszerelés egyes modellek esetén szerszám nélkül is megoldható.