A Honeywell okos termosztátok optimalizálják a fűtést

okos termosztátok

A Honeywell vállalat termékei számos területen mutatkoznak igen hasznosnak és a segítségükkel jelentős mértékű energia-megtakarítás érhető el a fűtés esetében. Az általuk tervezett és gyártott, wifin keresztül is vezérelhető okos termosztátok kiválóan működnek.

A készülék beszerelhető kábelezés nélkül is, gyakorlatilag a lakásban bárhol telepíthető. A kazánvezérlő reléegység helye a kazán mellett van, a két készülék egymással rádiókapcsolaton keresztül működik. Az okos termosztátok bevethetőek az összes régebbi vagy korszerűbb kazántípus esetében. A szobatermosztát mobiltelefonról gyakorlatilag bárhonnan vezérelhető opcionálisan vagy a Geofencing funkcióval, ami lehetővé teszi, hogy a berendezés érzékelje, miszerint a tulajdonos a megadott körzeten belül van és automatikusan bekapcsolja a komfort fokozatot, vagyis beindítja a fűtést.

Az okos termosztátok OpenTherm vezérléssel is el vannak látva, ez egy kommunikációs csatorna a termosztát és a kazán között, a teljesítmény optimálása érdekében funkcionál.