A hajóbérlés, mint a közlekedés alternatívája

hajóbérlés

Köztudott, hogy a Balaton környéke a nyári időszakban a legzsúfoltabb, hiszen mindenki a legnagyobb melegben próbálja kipihenni az év fáradalmait. A hatalmas közlekedési torlódások miatt, szinte lehetetlen a magyar tenger egyik pontjából a másikba jutni és ilyenkor jöhet képbe a hajóbérlés. A vízitaxi viszonylag új szolgáltatásnak számít, ami a magyar tenger bármelyik kikötőjéből igénybe vehető.

A segítségével akár az egész tavat átszelhetjük problémamentesen és persze jóval gyorsabban, mint személygépkocsival. Ezek a motorcsónakok 320 lóerős teljesítményre képesek, a végsebességük pedig a 80 km/h is elérheti, így maga az utazás egy nagyon vagány, életre szóló adrenalin túraként szintén bőven megállja a helyét.

A speed boat egyébként rendkívül biztonságos és 13 személy szállítására teljesen alkalmas. Sőt, akár a kedvenc kerékpárját is magával viheti. Nincs más dolga, mint beiktatni a hajóbérlést, búcsút intve az unalmas autókázásnak és átszáguldani a Balatonon úgy, mint forró kés a vajon!