A Hair transplant fájdalommentes beavatkozás

Nem fáj a hajbeültetés
Nem fáj a hajbeültetés
Nem fáj a hajbeültetés

Nem is olyan bonyolult, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk. Egy aprólékos Hair transplant során, több ezer egészséges hajszál kerül beültetésre a fejbőr azon területeire, ahol már előzőleg kihullott a haj.

Dúsításra is van lehetőség, amivel meg lehet előzni a látványos kopaszodást. Sajnos sokan hisznek a különféle csodaszerekben. Ezekkel meg lehet őrizni valamilyen szinten a fejbőr és a haj egészségét, ám idővel úgyis elhalnak azok a hajhagymák, amelyeknek ezt a sorsot szánta a természet.

Azonban a fej oldalsó és tarkó részéről a haj nem tűnik el. Emiatt válik kivitelezhetővé a Hair transplant, hiszen a páciens a saját haját növeszti újra, csupán más részén a fejnek.

Egy speciális tű segítségével egységesen emelik ki az átültetésre szánt hajhagymákat. Annak sem kell aggódnia, aki nem bírja a fájdalmat, mivel a Hair transplant módszerek között a fájdalommentes eljárás is igénybe vehető. Bár ebben az esetben egy teljesen modern megoldásról van szó, ami valamivel többe fog kerülni, mint a hagyományos FUE módszer.