A gyermek arany fülbevaló inkább alkalmi viselet

gyermek arany fülbevaló

A hölgyek már egészen pici koruktól élvezik, ha törődnek velük, figyelnek rájuk, és ha színes, csinos dolgokat viselnek. Az ékszerek piaca nyitott a kisebbek felé, így manapság gyermek arany fülbevaló is kapható. Milyen egy apróságnak szánt ékszer? Nos, pont olyan, mint a felnőtt nőket célzó darabok, csak kisebbek.

Változatos a formaviláguk, csodálatosan megalkotott kézműves termékek, hol magukban, hol pedig kövekkel kirakva. Egy kis hölgyemény igazán különlegesnek érezheti magát, ha egy ilyen felnőtt „játékszer” díszítheti a fülét.

Már 14.000 Forinttól megvehetők az olcsóbb darabok az ngoldekszer.hu weboldalon, míg egy cirkónia kővel kirakott fehérarany példányért akár 40.000 Forintot is a virtuális kasszánál kell hagyni. Ami a rendelést illeti, egy gyermek arany fülbevaló néhány nap alatt megérkezik otthonunkba, a szállításnak pedig nagyjából 1.000 Forint a díja. Budapesten személyes átvétel is lehetséges, ennek természetesen költsége nincs. A rendelést bankkártyával és utalással is kifizethető.