A Greffe de cheveux nálunk sokkal olcsóbb

Greffe de cheveux

Bizonyos életkor beköszöntésével a test már nem képes ugyanarra a teljesítményre, mint fiatalon. Ez gyakran még a haj megritkulásában is meglátszik. Néha olyan esetekkel is találkozhatunk, amikor valaki 30 éves korára már elkezdett kopaszodni. A Greffe de cheveux vagyis a hajbeültetés már nálunk is megoldható, mivel léteznek olyan klinikák, ahol az ilyen jellegű beavatkozásokat végrehajtják, méghozzá nem is akármilyen színvonalon.

A Franciaországból átvett technológiával fájdalom és hegek nélkül zajlik le egy ilyen műtét. Azt jelenti ez, hogy nem lesz szükség a beavatkozás után több hetes vagy hónapos rehabilitációra, mint ahogyan más műtétek esetében szokott lenni.

Sőt, mivel az orvosok fizetése Magyarországon jóval alacsonyabb, mint Franciaországban, így a Greffe de cheveux nálunk csak fele annyiba kerül, mint a franciáknál. Éppen ezért nem kell egy horribilis összegre számítania senkinek, amikor hajbeültetést szeretne valaki végeztetni. Tehát nálunk sokkal inkább megéri hajbeültetést végezni, mint külföldön.