A Greffe de cheveux bevált módszer a kopaszodás ellen

A kopaszodás ellenszere a Greffe de cheveux
A kopaszodás ellenszere a Greffe de cheveux

A kopaszodásnak több oka is lehet. Az öröklött kopaszság mellett, még szóba jöhetnek különböző testi és lelki problémák is. Azonban a kopaszodás minden típusára megoldást kínál a Greffe de cheveux.

Ezt az eljárást már régóta alkalmazzák a kopaszodás megfékezésére és az évek során egyre nagyobb sikert értek el a szakemberek. Ma egy ilyen beavatkozás már semmilyen kockázattal nem jár és a siker garantált.

A Greffe de cheveux során a szakemberek eltávolítják a megfelelő számú hajszálakat a páciens épségben marad hajkoronájából és beültetik azt a fejtető bőrébe, ahol már a kopaszodás erőteljes. Fontos, hogy a kilökődés miatt, csak saját hajszálakat használhatnak.

Ezért a Greffe de cheveux csak olyan pácienseken hajtható végre, akik még rendelkeznek kellő számú egészséges hajszállal. A beültetett hajszálak biztos, hogy soha többé nem hullnak ki és néhány hét után már jelentős változás figyelhető meg. A Greffe de cheveux férfiakon és nőkön is végrehajtható, hiszen a kopaszodás néha a hölgyeket is érinti.