A gázszivárgás érzékelő életeket is menthet

gázszivárgás érzékelő

A biztonság mindennél fontosabb, ami az otthonunkra is ugyanúgy érvényes. Ha a lakásban van gázkészülék, esetleg gázüzemű melegítőtesttel van megoldva a fűtés, akkor a gázszivárgás érzékelő használata mondhatni kötelező. Sokan hallottunk már olyan tragédiákról, amelyek könnyen megelőzhetőek lettek volna egy ilyen készülékkel.

Egy ilyen eszköz ráadásul könnyen beszerezhető és egyáltalán nem mondható drágának sem. A komfortszerelvenyshop.hu webáruházban is kapható, amit egyszerűen csak meg kell rendelni és rövid időn belül beüzemelhető. A kiváló Honeywell márkájú gázszivárgás érzékelő vezeték nélkül telepíthető, teljes élettartamra szóló elemekkel rendelkezik és nagyméretű, könnyen megnyomható gombbal van ellátva.

Fürdőszobába is helyezhető, falra és mennyezetre is szerelhető. A gázszivárgás érzékelő tehát csekély befektetés, ami egy balesetnél akár életeket is menthet. A 10 év élettartam és garancia pedig plusz érv amellett, hogy semmiképpen ne maradjon le egy ilyen készülék az olyan lakásból, ahol gázkészülék van.