A fonyódi szállás kielégíti az igényeket

fonyódi szállás

Ha szeretne kikapcsolódni családjával, vagy barátaival együtt, akkor ezt hazánkban könnyedén megteheti. Számtalan hangulatos és szép fonyódi szállás közül válogathat, amelyek többsége a Balaton parton van. Az apartmanok nemcsak kívülről, hanem belülről is pompásak. Alkalmasak nagyobb létszámú társaságok befogadására. A konyha modern kialakítású, ráadásul jól fel van szerelve.

Találhat itt tányérokat, poharakat, edényeket, illetve evőeszközöket. Az elektronikai cikkek is adottak, mint például a mikrohullámú sütő, a kávéfőző, hűtőszekrény és gáztűzhely. A fonyódi szállás teraszára az esti órákban ki lehet ülni beszélgetni egy pohár finom ital társaságában.

A legtöbb apartman mellett udvar fedezhető fel. Itt lehet sütni, grillezni, bográcsozni és tárcsán sütni. Ha nem foglalt még időpontot, akkor itt az ideje, hogy mihamarabb megtegye. Az interneten keresztül ezt gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatja. Ha a strandszezon előtt kerül lefoglalásra a fonyódi szállás, akkor jelentős összeget spórolhat meg, amit egyéb dolgokra költhet el.