A fogpótlás sok pozitívummal jár

fogpótlás

Az eredeti rágócsontok elvesztését követően, a legtöbb ember azonnali megoldást keres. Fontos, hogy a fogpótlás mielőbb történjen meg, hiszen fordított esetben komolyabb egészségügyi problémák alakulhatnak ki.

Sokan nem tudják, de már egyetlen hiánya is negatív hatással van a teljes fogazatra. Esetenként az is előfordulhat, hogy megváltozik a beszéd és csökken a rágófunkció. Az üres hely, amit eddig a rágócsont töltött be, hatást gyakorol a szomszédos csontokra, ami idővel deformálódást okozhat. A fogpótlás előnyeit nehéz lenne felsorolni. Újra képes lesz majd önfeledten mosolyogni és erőteljesen rágni. Az önbizalom köztudottan sikereket és népszerűséget eredményez. Javasolt a húzás vagy az elvesztés után közvetlenül sort keríteni a dologra.

A beavatkozásoktól nem kell tartani, hiszen a szakemberek precízen végzik a feladatukat, sőt, a korszerű eszközök lehetővé teszik, hogy vágás nélkül műgyökeret ültessenek be. Létezik olyan implantátum, ami azonnal terhelhető. A fogpótlás nem tűr halasztást, vagyis érdemes időben cselekedni!