A fog implantátummal kapcsolatos kérdések

Egészséges mosoly implantátummal

Nem meglepő a tény, miszerint fogorvoshoz senki sem szeret járni. Az igazság viszont az, hogy nem érdemes az orvosnál tett látogatást sokáig elodázni, hiszen a késlekedés a fogaink elveszítésével is járhat.

Mi a teendő, ha mégis felmerül a fog implantátum kérdése? A tapasztalat azt mutatja, hogy a szóban forgó szolgáltatás csak és kizárólag akkor hozza meg a hozzá fűzött reményt, ha prémiumminőséget képviselő, magas színvonalú, remek renoméval rendelkező szakértőt bízunk meg a kivitelezéssel.

Szerencsére a többéves tapasztalattal rendelkező Dental Center pontosan ilyen szolgáltatást nyújt, így az itt dolgozó professzionális szakorvosokra bármikor bátran rábízhatjuk magunkat.

A technológia rohamléptékű fejlődése a fogászatot sem hagyta érintetlenül. Így jöhetett létre az Svájcból származó, úgynevezett IHDE módszer, aminek a segítségével a fog implantátumra épített korona azonnal terhelhetővé válik. Miért is kellene fogatlanul tengeti a mindennapokat? Keresse bizalommal a szóban forgó csapatot még ma!