A FIMO gyurmákkal mindenki gyúrhat

fimo

Ha visszaemlékezünk a gyermekkorunk kedvenc elfoglaltságaira, akkor az egyik ezek közül bizonyára a gyurmázás. A FIMO gyurmák által újra átélhetjük ennek a tevékenységnek a varázsát, azonban teljesen más szinten. Ezek ugyanis nem közönséges gyurmák, hanem olyanok, amikkel mindenféle tárgyak alkothatóak, egyedi technikák alkalmazhatóak.

A prémium alapanyagokkal nagyon könnyen lehet dolgozni, úgy a kezdőknek, mint a profiknak egyaránt. Kaphatóak levegőn száradó és kisüthető változatok, rengeteg különleges színben. A FIMO elérhető többféle kategóriában, úgy mint az Air Basic, Doll Art, a Kids vagy a Professional változatok. Az akár farmer hatású vagy metálos csillogású gyurmákból lehet alkotni ékszereket, játékokat, díszeket és még megannyi mást.

Bizonyos fajták kifejezetten a gyermekeknek készültek, ezért nekik érdemes a Kids kategóriából válogatni. A FIMO márka elsősorban a gyurmáiról híres, azonban olyan termékeket is a piacra dobott, mint a szintén sikeres aranyfüst, nyomóformák vagy egyéb kiegészítők.