A férfi arcápolás a borotválkozásnál kezdődik

Férfi arcápolás

Nem szabad elfelejteni, hogy a férfiak bőre egész más tapintású és vastagságú, mint a hölgyeké. Éppen ezért az sem mindegy, hogy milyen hatóanyagokból összeállított krémmel kezeli a bőrét. A Men 24H Extra a férfi arcápolás terén élen jár az újításokban.

Amennyiben szeretné meglepni a férjét olyan arcápoló termékekkel, amelyek már igen régóta sikeresnek számítanak a vásárlók körében, akkor a szepsegbirodalom.hu webáruházban nézelődjön! A férfi arcápolás kategóriában számtalan árucikket megtekinthet. A választékban megtalálható Men 24H termékek kiváló minőségűek, ráadásul többféle bőrtípus esetén is alkalmazhatóak. Ha a kedvese bőre érzékeny, akkor célszerű az Extra hidratáló krém mellett döntenie.

A speciális krém 100 %-ban természetes hyaluronsavat tartalmaz. Ez a különleges sav lehetővé teszi, hogy a bőr mélyebb rétegeiben is megtörténjen a hidratálás. Továbbá feszessé és puhább tapintásúvá varázsolja a bőrt. A férfi arcápolás azonban nem merül ki csak a hidratálásban. Igazából a borotválkozásnál veszi kezdetét az ápolás. Az sem mindegy, hogy milyen minőségű borotvakrémet vagy borotvát használ.

A szőr eltávolítása után fontos a borotválkozás utáni gél vagy szesz alkalmazása. A férfi arcápolás könnyű textúrával rendelkező krémmel is megtörténhet, ami gyorsan beszívódik. Ha Önnek sincs túl sok ideje reggel elkészülni, akkor olyan géleket vásároljon, amelyek azonnal felszívódnak! A férfi arcápolás során alkalmazott kozmetikumok használata ugyanolyan fontos, mint a hölgyek esetében.