A Brit Care kutyatáp vigyázni fog a kedvencére

Brit Care kutyatáp

Az úgynevezett civilizációs betegségek sajnos a négylábú kedvenceinket is egyre inkább érintik, így napról-napra több a keringési problémákkal, szívbetegségekkel, rákkal, cukorbetegséggel és különféle ételintoleranciával küzdő kutyus.

Mint az emberek esetében, úgy a házőrzőknek is a legjobb kezelés a megelőzés, így nagyon oda kell figyelni arra, hogy mi kerül a tálkájukba. Például a Brit Care kutyatáp jó alternatíva lehet, ugyanis ez csak hipoallergén és könnyen emészthető alapanyagokból készül, így nem terheli meg az állatok szervezetét és a speciális étrendet igénylő egyedeknek is bátran adható.

A Brit Care kutyatáp egyik fő összetevője a bárányhús, aminek a szárnyasokhoz képest jobb az aminosav jellemzője, ezért, mint fehérjeforrás is előnyösebb választás. A másik alapanyaga, ami a nélkülözhetetlen fehérjét biztosítja, a lazac, ami a bárányhúsra is jellemző előnyök mellett, még az Omega-3 és Omega-6 zsírsav tartalma miatt is pozitív hatással van a kutyák egészségére.

Ezek mellett, a Brit Care kutyatáp rizst és burgonyát is tartalmaz, amelyek a szénhidrátok pótlását szolgálják. Természetesen vitaminokra és ásványi anyagokra is szükség van ahhoz, hogy az ebek hosszú, egészséges életet éljenek, ezért a Brit Care kutyatáp készítésekor zöldségeket, gyümölcsöket és számos különféle növényi eredetű anyagot is felhasználnak.

Hiszen ezek sokkal nagyobb mennyiségben és jobb hasznosulással tudják biztosítani a szükséges elemeket, mint a szintetikus összetevők, ráadásul mellékhatásoktól sem kell tartani. Döntsön Ön is a Brit Care kutyatáp mellett és akkor kedvence nemcsak jól lakhat, hanem a betegségektől is védve lesz!