A borok aromáit a brandy is tartalmazza

brandy

Az alkoholtartamú italok vásárlásánál, ajánlott nagy hangsúlyt fektetni a minőségre és az egyediségre. Szeszesitalok fogyasztásánál legyünk mértékletesek és igényesek! A brandy kivételes párlat, amit gondos figyelemmel és hozzáértéssel, szőlőmustból állítanak elő. Jellegzetes színét és típusát az elkészítésének időtartama határozza meg.

Páratlan és különleges szeszesital, ami a zamatos bukéjával sokakat képes elkápráztatni. A brandy ajándékként is tökéletes, hiszen íz-világa összehasonlíthatatlan más nedűkkel. Mivel a borok markáns aromáját hordozza, nemcsak tisztán fogyasztható, de alapanyagként is kiválóan használható.

A gasztronómiában, egyre gyakrabban hallhatunk arról, hogy egyes szeszesitalokat alapanyagként alkalmaznak. A brandy az egyediségének köszönhetően, tökéletes a különböző húsok pácolására vagy sütemények krémjeihez. Sokak által kedvelt koktélok elkészítéséhez is felhasználható. Bármilyen formában választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy egy különleges élménnyel leszünk gazdagabbak.