A biztonságos, esztétikus és hatékony toronyventilátor

toronyventilátor

A ventilátor szó hallatán, általában mindenkinek a gyorsan forgó lapátok jutnak az eszébe, amelyek adott esetben komoly veszélyeket is rejthetnek. Azonban a Dyson toronyventilátor egészen más elven működik, lapátok és mindenféle rizikó nélkül. Az úgynevezett Air Multiplier technológia révén, másodpercenként 290 liter lágy és egyben erőteljes fuvallatot bocsát ki.

A lapát nélküli kialakítás pedig nemcsak a maximálisan biztonságos használatot teszi lehetővé, hanem a könnyű tisztíthatóságot és az esztétikus megjelenést is. Mert a Dyson toronyventilátor egy igazi dekorációs elem is lehet a lakásban, amiről ha valaki nem tudja, hogy mi az, biztosan nem fogja kitalálni, hogy a hőmérsékletének szabályozására szolgál

Sőt, nemcsak a hőfok befolyásolható általa, hanem a levegő minősége is, hiszen olyan magas minőségű szűrők vannak beépítve, amivel a 0,1-0,3 mikron nagyságú szennyeződések is eltávolíthatóak. A Dysdon toronyventilátor kiszűri az allergének 99,97%-át, így az allergiásoknak, asztmásoknak kifejezetten ajánlott a használata.