A Barcelona iskolatáska kényelmes kialakítása

Barcelona táska
Barcelona táska
Barcelona táska

Az Ars Una termékek különlegessége egyértelműen a minőségi anyaghasználat és az ergonomikus kialakítás. A táskák teherbírása egészen elképesztő, ahhoz képest, hogy javarészt gyerekeknek lettek tervezve.

Ez alól nem kivétel a Barcelona iskolatáska sem, amivel könnyen le lehet venni a lábáról a focirajongó csemeténket. De ajándéknak sem utolsó a Barcelona iskolatáska. Ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, mint más Ars Una modell. Üres állapotban mindössze 1 kg, ráadásul vízálló kialakítást kapott.

Ezért egy esős napon sem kell amiatt aggódni, hogy eláznak a tankönyvek és a füzetek hazafelé menet. Tehát ez már nem lehet kifogás másnap, hogyha nincs elkészítve a házi feladat.

A Barcelona iskolatáska 3 cipzáros rekesszel készült, ezért bőven van benne hely mindennek, amire csak szükség lehet a suliban. Mivel haladni kell a korral, ezért egy szivaccsal bélelt laptop tartó rekesszel is el van látva a Barcelona iskolatáska. A külső gumis oldalzsebek, pedig a kulacs tárolásában jelentenek előnyt a használójának.