A propolisz tinktúra erősíti a szervezetet

propolisz tinktúra

Az egyik legsokoldalúbban felhasználható kivonat, ami pozitívan hat a sejtekre. A propolisz tinktúra teljes mértékben megbízható. A szervezet ellenálló és védekező képességét fokozza, vagyis elősegíti a regenerációt. Élénkíti a vérkeringést és a vérnyomás szabályozásában kiemelkedő szerepet kap.

A férfiak esetében a potencia problémákat és a húgyúti fertőzéseket enyhíti. A készítményben tömény alkohol van, ezért nem ajánlatos önmagában fogyasztani. Célszerű valamilyen ételbe vagy italba csepegtetni. A propolisz tinktúra kúraszerűen is alkalmazható. A felnőttek esetében napi 20-30 csepp javasolt lefekvés előtt. Külsőleg is hatékonyan lép fel a különböző problémákkal szemben. Olyan bőrpanaszok esetén alkalmazzák, mint az ekcéma, a herpesz, a fekély, a gombás fertőzések, az égési sebek.

A használata előtt az érintett területet alaposan meg kell tisztítani, majd bekenni. A propolisz tinktúra alkoholmentes változatban is megvásárolható az interneten keresztül, így a 3 éves kor feletti gyermekeknek bátran adható.