A 12 részes edénykészlet ajándéknak is kitűnő

12 részes edénykészlet

Amikor egy új konyha felszerelésén fáradozunk, megpróbálunk minél több kelléket, eszközt jó árban beszerezni. A 12 részes edénykészlet több szempontból is jó vásárnak bizonyul. Egyrészt spórolunk, hiszen szettben vásárolni általában jobban megéri, mint egyenként, másrészt pedig sokkal jobban mutat a konyhánk, ha nem különböző edény, evőeszköz és konyhai kellék van benne.

A kezdőknek sem utolsó szempont az, hogy a nagyobb szettekben általában megvan minden, ami szükséges ahhoz, hogy elkezdjenek főzni. A Berghome Line rozsdamentes 12 részes edénykészlet például tartalmaz serpenyőt, különböző méretű lábasokat, valamint a hozzájuk tartozó fedőket.

Mindenfajta tűzhelyen használható, a praktikus öntőkarimának köszönhetően pedig nincs csöpögés és a fogantyú nem melegszik fel. Egy ilyen nagyszerű 12 részes edénykészlet ajándéknak is kitűnő, főleg a friss házasok, jegyesek örülnek ennek a praktikus ajándéknak. Persze az sem baj, ha saját magát lepné meg, hiszen modern konyhai eszközökre és edényekre mindig szükség van.