Archive for the ‘Vásárlás’ Category

Miért olyan jó a levegőtisztító?

levegotisztitoA levegőben terjengő baktériumok és vírusok könnyen meg tudják betegíteni azokat a személyeket, akiknek gyenge az immunrendszerük. A steril vagy tisztább környezet elérésére van szükség, hogy a betegségekre fogékonyabb személyek állóképessége megmaradjon.

A levegőtisztító beszerzése és üzemeltetése ezt az eredményt hozza meg Önnek, hiszen pontosan arra lettek tervezve, hogy a 0.1 mikronnál nagyobb részecskék szinte 100%-át képesek legyenek kiszűrni a levegőből.

(tovább…)

Hőszigetelő polár pulóver

polár pulóver

Polár pulóver

Alkalmas viselet lehet a hidegebb idők beköszöntésével vagy az olyan munkaterületen, ahol alacsonyabb hőmérsékleten kell dolgozni. A polár pulóver megfelelő kiegészítője minden egyen-öltözéknek, de a reggeli szaladás és a kirándulások alkalmával is kényelmes választás lehet, a puha textúrájának köszönhetően.

A nők és a férfiak körében egyaránt kedvelt ruhadarab. Az S-3XL között minden méretben és széles színválasztékban elérhető. Minőségi anyagának jóvoltából, gépi hímzésre kiválóan alkalmas, így a polár pulóver a vállalatok egységes arculatának megteremtésében fontos szerepet tölt be. (tovább…)

Black Friday, a leárazások napja

Black Friday

Black Friday

A vásárlás ma már nemcsak egy mindennapi tevékenység, de szinte életstílussá nőtte ki magát. Vannak, akik kifejezetten pihenés céljából mennek el, hogy beszerezzenek bizonyos termékeket. Ha szeretünk új dolgokat megrendelni és kifejezetten az élményre hajtunk, amit a keresés jelent, akkor a Black Friday kimondottan nekünk való! (tovább…)

Egy új tudomány a mesepszichológia

mesepszichologia

Mesepszichológia

A felmérések szerint a legtöbb szülő nem szokott mesét olvasni a gyermekének, mert sokan ezt már egy kicsit régimódi szokásnak tekintik. Pedig a mesepszichológia kutatásai alapján, rengeteget profitálhatnak a csemeték az izgalmas történetek meghallgatásából.

A szövegek értéket közvetítenek a gyermekeknek még akkor is, ha ezt felnőtt fejjel néha nehéz észrevenni. Például, a kisfiúk és a kislányok, többek között innen tanulják meg a nemi szerepeket.

(tovább…)

A tiszta víz szerepe az életünkben

tiszta viz

Tiszta víz

Sokszor halljuk, hogy az elegendő mennyiségű folyadék fogyasztása elengedhetetlen az egészséges megőrzéséhez. Azonban nem mindegy a minőség sem, éppen ezért nagyon fontos, hogy tiszta víz legyen, amit beviszünk a szervezetünkre.

Kulcsfontosságú többek között a méregtelenítés szempontjából, de más rendkívül hasznos hatása is van. Ellenben, ha a testünk azzal van elfoglalva, hogy a bevitt ételben és italban található káros anyagokat kiürítse, akkor nem jut ideje és energiája elvégezni azt a munkát, ami valóban fontos.

(tovább…)

Az Imagine társasjáték megdolgoztatja az agyunkat

Imagine társasjáték

Gyerekként könnyű volt a fantáziánk erejével megeleveníteni a nagyok előtt láthatatlan dolgokat, így téve izgalmassá és kalandossá minden percet. Bizony, a kicsik előnyben vannak, ha a képzelőerőről van szó, de ez óhatatlanul is azt jelentené, hogy a felnőttek elveszítették volna ezt a csodás képességüket?

A választ megtalálja az Imagine társasjáték segítségével. A szóban forgó roppant kreatív és innovatív társas felébreszti az Önben szunnyadó ötletes gyermeket és olyan önfeledt perceket kínál, amelyek alatt megcsillogtathatja az eszét is.

(tovább…)

Steppelt és jacquard ágynemű garnitúra

Ágynemű garnitúra

Mi lehet kellemesebb annál, mint amikor az ember este, egy fárasztó nap után belehuppan a puha, kényelmes ágyába? Persze ehhez a simogató ágynemű garnitúra is szükséges, hiszen ez koronázza meg a pihenést.

Természetesen mindenki eldöntheti, hogy mi a legkényelmesebb. A téli hónapokban kell a paplan, főleg ha az ember fázósabb. Ha melegebb van a szobában, akkor elegendő lehet egy pehelykönnyű, enyhén bélelt takaró is.

(tovább…)

Hang- és hőszigetelő alumínium redőny

Csőmotor alumínium redőnyhöz

Az ablakok szigetelése megoldható különféle szigetelő anyagokkal, de az üvegen keresztül bizony gyakran tódul be a hideg vagy éppen a meleg. Ezt képes szabályozni az alumínium redőny. Elsősorban hosszú élettartama és hő-, valamint hangszigetelési tulajdonságai miatt döntenek egyre többen a felszerelése mellett.

Egyetlen hátránya van, hogy az ára magasabb a műanyagból készült modellekkel szemben. Mivel maga az alapanyag drágább, ezért ez a magasabb ár nem lehet senkinek meglepő. (tovább…)

Javítják a gyártási folyamatokat az ipari víztisztító berendezések

Ipari víztisztító berendezések

A vízszűrés egy olyan eljárás, aminek során a szuszpendált szilárd anyagokat egy fizikai eljárás által eltávolítják a vízből. Az ipari víztisztító berendezések eltérő szakaszokon áthaladva működnek, amelyek során kiszűrik a vízből a legnagyobb szennyező anyagokat egészen a mikro szintekig.

Cégünk több éve biztosítja a gyártóknak a legjobb ipari víztisztító berendezéseket, amelyek bizonyítottan teljesen megtisztítják a szűrőközeget minden visszamosási ciklus alatt.

(tovább…)

Kényelem, amit a TV konzol biztosít

TV konzol

Egy új televízió vásárlásának a legtöbb ember úgy indul neki, hogy pontosan tudja, hova szeretné azt helyezni, ami általában egy üres polc, vagy a régi készülék helye. Egy TV konzol megvásárlásával viszont, a lehetőségek széles tárháza nyílhat meg az új szerzemény elhelyezésére.

Nem is beszélve arról, hogy mennyire praktikus, hiszen lehetővé teszi, hogy szűkösebb hely esetén is legyen mozgásterünk a felszerelést illetően, valamint a kisgyermekek se tudják elérni a készüléket, ami bizony sok aggodalomtól kímélheti meg a szülőket.

(tovább…)