Archive for the ‘Szállás’ Category

A Fertő tó kerékpár segítségével is felfedezhető

Felfedezhető a Fertő tó kerékpár segítségével

Felfedezhető a Fertő tó kerékpár segítségével

A kirándulókban mindig felmerül az a kérdés, hogyan lehetne a legjobban felfedezni a túrázásra kiválasztott vidéket. A Fertő tó kerékpár segítségével is könnyen megnézhető, hiszen itt kiépített úton közlekedhetnek a biciklisek, akik gyönyörű tájakon mennek majd keresztül.

Az útvonal több falun is keresztülvezet, illetve a túrázók a szomszédos Ausztriába is átmehetnek. A Fertő tó kerékpár út egyetlen nap alatt is körüljárható, ha a kirándulók tempósan haladnak. (tovább…)

A Colors Budapest Hostel elhelyezkedése remek

Colors Budapest Hostel

Colors Budapest Hostel

Nem meglepő, ha úgy döntöttél, hogy az ötödik kerületben szeretnél megszállni, hiszen többen is dicsérik ennek a környéknek a szépségét. Mivel a http://colorsbudapest.insta-hostel.com/ oldalon felkereshető Colors Budapest Hostel az ötödik kerületi Veres Pálné utcában van, ezért nem foghatsz mellé, ha ezt a szállást választod ki!

A hely igényesen van berendezve, tehát biztosan jól fogod magad érezni az itteni szobákban. A Colors Budapest Hostel alapjában véve két- és négyágyas szobákat kínál, amelyekhez közös fürdőszoba tartozik. (tovább…)

Evett már igazi kecskeméti barackos kölestortát?

Kecskeméti barackos kölestorta

Kecskeméti barackos kölestorta

2011-ben a kecskeméti barackos kölestorta lett az ország kedvence. Azóta sokan kóstolták meg ezt a finom édességet, mert ez a sütemény különösen ínycsiklandozó. Ne keseredjen el akkor sem, ha esetleg lemaradt volna erről a finomságról, hanem menjen fel a http://szallaskeres.hu/kecskemét-szállás oldalra,

és foglaljon helyet egy apartmanban vagy egy hotelben, hogy felkereshesse a várost! Vannak itt olyan cukrászdák, amelyek képesek remekül elkészíteni a terméket. Ha pedig már ott van, akkor nézze meg Kecskemét városának a nevezetességeit is. (tovább…)

Natura Hill: egy csodálatos projekt Zebegényben

 

szálláskeres.hu

szálláskeres.hu

Amennyiben hazánk idegenforgalmi kínálatáról van szó, akkor mindig szót ejtünk a gyógyfürdőzésben rejlő lehetőségekről. Van azonban egy hasonló, rohamosan fejlődő ágazat, ez pedig nem más, mint a falusi turizmus. Nemcsak az alföldi tájakról beszélünk, hanem olyan látványos természeti értékekkel rendelkező vidékekről is, mint amilyen a szálláskeres.hu szerint Dunakanyar és Zebegény. A Natura Hill névre hallgató projekt az öko gazdálkodást hozza közelebb azokhoz, akik mellette teszik le a voksukat, de további szálláshelyek a környéken is megtalálhatóak. (tovább…)

Mauritiusi utazás, út a Paradicsomba

 

Mauritius utazás

Mauritius utazás

Rudyard Kipling szavaival élve, Isten először megalkotta Mauritiust, majd lemásolta és létrehozta belőle az Édenkertet. Döntsön egy Mauritius utazás mellett és igazi paradicsomi élményekben részesülhet! Nemcsak a tengerpart nyújt felejthetetlen élményeket, de akik a mauritiusi utazást választják, megnézhetik a 7 színű földet, megmászhatják a Le Morne hegyet, megcsodálhatják a hangosan csobogó Chamarel-vízesést. Mivel Mauritius népessége igen sokrétű, ezért a kultúra is felettébb sokszínű. A számos természeti csoda mellett, az itt üdülők gyönyörködhetnek templomokban, katedrálisokban, de mecsetekben is. (tovább…)

Nagyszerű választás a 3 napos nyaralás

3 napos nyaralás

3 napos nyaralás

A nyár beálltával mindenki szeretne kikapcsolódni és olyan helyre utazni, ahol pihenésre van lehetősége. Remek választás a 3 napos nyaralás, amelyik 3 éjszakát és 4 napot foglal magába. Ez olyan lehetőség, amit több szálláshely esetében lehet választani. Sőt, újdonságnak számít az, hogy előre le lehet foglalni ezeket a szálláshelyeket, mindössze egy kis előleg befizetésével. Ennek következtében a 3 napos nyaralás során nemcsak pihenésre, hanem szórakozásra és minden másra lehetősége nyílik a szabadságukat töltő személyeknek. (tovább…)

Ez a vendégház igazán különleges!

Ki ne szeretné magát jól érezni, ha végre itthon, hazánkban töltheti el az időt! Az Ida Panzió és vendégház vár mindenkit szeretettel! Szerintem sokan el sem tudják képzelni, milyen fantasztikus érzés egy vendégház melegében gyönyörködni a hóban, esőben, napban. Milyen érzés egy vendégház ablakából figyelni a zöldet, a természetet! Az Ida panzió rendkívül jó infrastruktúrával rendelkezik, senkinek nem lehet panasza arra, hogy hogyan lehet megközelíteni a várost! Bizony, ez mindannyiunk számára egy tökéletes szálláshely! (tovább…)