Archive for the ‘Nincs kategorizálva’ Category

Announcement: Test-Lélek-Szellem Gyógy centrum

– különböző energetizáló-gyógyító, kínai, thai, nyirok-,
cellulit- és fogyasztó masszázs, talpreflexológia /talpmasszázs/
fülakupunktúra – természetgyógyász, kineziológia, stresszoldás, foglalkozási eü. orvos, homeopátiás orvos,
aura-fotó, csakra-harmonizálás, kártyajóslás, asztrológus, lélekterápia, érzelmi felszabadítás (EFT), sorselemzés, személyiségelemzés,
Bach-virágterápia, és egyéb más terápiák,
sprituális gyógyító, stb.
Tornák és testkultúrák:
zenebölcsi, hastánc, nagy labdás torna, Hatha jóga felnőtteknek és gyerekeknek, stb.
regresszió…, csikung fajták, tanfolyamok és meditációk

a test – lélek – szellem egyensúlyáért!

Vállalunk:
rendezvényeken való részvételt, előadásokat, szolgáltatásokat, partykon, egészségnapokon, céges rendezvényeken való részvételt minőségi munka, kedvező áron!

Arany ékszerek választéka a Goldzone webáruházban

Arany ékszerek

Arany ékszerek

Ékszervásárlás során legyünk körültekintőek és válasszunk olyan megbízható forrást, amelyikben nem fogunk csalódni! A Goldzone webbolt minden esetben jó választás, hiszen itt nemcsak új, de zálogból visszamaradt, tisztított ékszerek is kaphatóak. Az arany ékszerek csoportokba szedve találhatóak meg, így mindenki céltudatosan tud keresni. A női és férfi modellek mellett, a gyermekek számára is fellelhetőek az aranyból készült ékszerek. Nagy az érdeklődés a különböző kiegészítők iránt is, mint a mandzsetta gomb, nyakkendőtű vagy az aranyóra. Az arany ékszerek rendelésének menete sem bonyolult.
(tovább…)

Háromcsatos, harántemelős gyerek szandál

gyerek szandál

gyerek szandál

Szandál vásárlásánál mindig figyeljünk oda arra, hogy a gyermek lába állandóan nő. Három hónap alatt akár egy számot is képes váltani. Mivel a gyermek nem érzékeli, hogy kinőtte a cipőt, így mindig a szülőnek kell észrevennie, ha valami nincs rendben. A cipő vagy szandál belső hossza átlagosan 7 mm-el legyen nagyobb, mint maga a gyermek lába. A háromcsatos gyerek szandál népszerűsége egyre inkább terjed, hiszen a csatok segítségével pontosan a gyermek lábához igazítható.
(tovább…)