Archive for the ‘Nincs kategorizálva’ Category

Announcement: Test-Lélek-Szellem Gyógy centrum

– különböző energetizáló-gyógyító, kínai, thai, nyirok-,
cellulit- és fogyasztó masszázs, talpreflexológia /talpmasszázs/
fülakupunktúra – természetgyógyász, kineziológia, stresszoldás, foglalkozási eü. orvos, homeopátiás orvos,
aura-fotó, csakra-harmonizálás, kártyajóslás, asztrológus, lélekterápia, érzelmi felszabadítás (EFT), sorselemzés, személyiségelemzés,
Bach-virágterápia, és egyéb más terápiák,
sprituális gyógyító, stb.
Tornák és testkultúrák:
zenebölcsi, hastánc, nagy labdás torna, Hatha jóga felnőtteknek és gyerekeknek, stb.
regresszió…, csikung fajták, tanfolyamok és meditációk

a test – lélek – szellem egyensúlyáért!

Vállalunk:
rendezvényeken való részvételt, előadásokat, szolgáltatásokat, partykon, egészségnapokon, céges rendezvényeken való részvételt minőségi munka, kedvező áron!

A lakásdekoráció a lakás szerves része.

lakásdekoráció

Mit lehet tenni akkor, ha valaki ízlésesen szeretné berendezni az otthonát, ám nem tudja, hogy mindezt miképpen lehet elérni? Nos, ilyenkor keresni kell egy céget, egy üzletet, amely otthonosan mozog a lakásdekoráció terén: http://artisdesign.hu/ Az ARTIS DESIGN olyan üzlet, melyben csakis elismert külföldi gyártók nívós termékei érhetőek el,  mégpedig azok számára, akik adnak az ízlésre, az egyediségre. Az ARTIS egyben webáruház is, így a „SHOP”-gombra kattintva online is meg lehet rendelni, ami érdekli a vásárlót. Mivel bolt sokféle akad, mely hasonló profillal rendelkezik, mint az ARTIS, 

(tovább…)

Energia gél bevetése.

energia gél

Megszokottnak számít, hogy a komoly állóképességi sportot űzők tevékenységükben egy idő után elfáradnak, a teljesítményük pedig visszaesik; hogy kinél mikor jön el ez a pont, az persze egyénfüggő. Ha minél később szeretné ezt megtapasztalni, ahhoz remek megoldás lesz az az energia gél, mely itt szerezhető be: http://sportital.com/webaruhaz/energia-zselek-es-szeletek A piacon elérhető a Biotech Energy Gel (Biotech energia zselé), az Aptonia Energy Gel – és még egy csomó másfajta energiazselé is. Hogy melyik a legjobb energia zselé, az attól függ, hogy mire van szüksége a sportolónak, s hogy mennyit hajlandó áldozni a gélre. 

(tovább…)

Érdekelné a hajóbérlés Görögország?

Hajóbérlés görögország

Görögországot minden magyar ismeri; ha máshonnan nem is (mert a történelmi ismeretek már megkoptak, mert nem mindenkit érdekel az olimpiai mozgalom, a művészettörténet), hát onnan, hogy igen kedvelt turistacélpont. Ha Önt érdekli a hajóbérlés Görögország esetében, akkor ezen a linken könnyedén bérelhet magának vízi járművet odakint:http://fix-yachting.com/hajoberles-vitorlasberles-gorogorszag/ A hajózás Görögországban már csak azért is nagyon népszerű, mert olyan szigetvilágról van szó, mely mindezt nagyon élvezetessé teszi; másrészt pedig el tudja képzelni az érintett, amint előtte nagy görög hősök szelték a habokat, éppen harcba tartva, ami szintén meg tudja adni a hangulatát egy nyaralásnak. 

(tovább…)

Közétkeztetés akkor TS Gastro.

közétkeztetés

Akadnak olyanok, nem is kevesek, akik a minél kisebb felelősséget keresik egész életükben, mert úgy gondolják, az életük annál nyugodtabb tud lenni, minél elenyészőbb súly, teher kerül a vállukra. A TS Gastro csapata ennek az ellenkezőjét vallja, ha a közétkeztetés kérdésköre előkerül: http://tsgastro.hu/ Hogy miért? A válasz egyszerű: a közétkeztetéssel azok a gyermekek kerülnek ellátásra, akik a jövő nemzedékét alkotják, így fontos az, hogy esetükben a lehető legjobb minőséget nyújtó, színvonalas, mégis elérhető árú ételeket biztosító közétkeztetési ajánlat kerüljön az asztalra. 

(tovább…)

Műanyag nyílászáró Pécs esetében.

műanyag nyílászáró Pécs

műanyag nyílászáró Pécs

Tegyük fel, hogy Ön ablakból olyat szeretne vásárolni, mely képes nagyon jó hatásfokkal bent tartani a meleg levegőt, mert ez egy olyan terület, mely fontos Önnek! Nos, ebben az esetben egy műanyag nyílászáró Pécs városában képes lesz biztosítani mindezt! Itt informálódhat: http://gengtherm.hu/ A műanyag nyílászáró Pécs esetében ugyanis rendelkezik azokkal a beépített légkamrákkal, amikkel a sima fa ablakok nem. S mivel a meleg levegő, mely fűtés során fel lett melegítve, képes nagyon könnyen elillanni akkor, ha nem túl jól záró ablakkal találja magát szemben, így aztán a műanyag nyílászáró Pécs tekintetében megfelelően hatékony megoldást tud nyújtani erre a problémára. 

(tovább…)

A PPC kampányok megfizethetőek.

ppc kampányok

ppc kampányok

Amennyiben Ön már hallott arról, hogy léteznek olyan netes hirdetési formák, melyek után csakis akkor kell fizetni, ha valaki rá is kattint az adott reklámra, akkor meg kell, hogy nyugtassuk: mindez valós, tényleg vannak ilyen reklámok. Ezeket a hirdetéseket PPC kampányok keretében lehet menedzselni. A PPC kampányok egyik magyarországi szakértője a Keresőreklám, melyet a keresoreklam.hu oldalon lehet elérni. Amennyiben Ön nem szeretne túl sokat hirdetésre költeni, mert nem rendelkezik olyan anyagi forrásokkal, melyekkel mindezt meg tudja magának engedni, akkor ott mindenképp szükség lesz egy olyan megoldásra, mely egyszerre hatékony s egyszerre megfizethető. 

(tovább…)

Plusz energia, energia szelet!

energia szelet

energia szelet

Azok a sportolók, akik tudják, hogy a tevékenységük miatt (legyen az kerékpározás, futás, teljesítménytúrázás stb.) nem tudnak egy jó ideig normálisa étkezni, azoknak valamiképpen úgy kell megoldaniuk azt, hogy ne éhezzenek el, hogy a teljesítményük lehetőleg ne essen vissza. Az energia szelet, mely elérhető az alábbi oldalról, pont ezt tudja! Itt érdeklődhet: http://sportital.com/webaruhaz/energia-zselek-es-szeletek Az energia szelet egy olyan 40 grammos szelet lesz, mely edzés előtt, alatt és után is azonnal fel tudja tölteni a kiürült szénhidrát-raktárakat. Főleg edzés közben nem könnyű az elveszített energia pótlása, hiszen ilyenkor van, (tovább…)

A költöztetés Budapesten könnyen megoldható.

költöztetés budapesten

költöztetés budapesten

Amikor valaki teljesen el szeretne költözni valahová, az azzal jár együtt, hogy minden dolga elkerül az új helyre, ahová megy. Ez, ha nagyon sok dolog megmozgatásával jár együtt, igen nagy léptékű munka tud lenni, melyhez nem árt valakit felkérni. A költöztetés Budapesten megoldható a Tibiköltöztetéssel! Itt informálódhat: http://tibikoltoztetes.hu/ A költöztetés Budapesten így professzionális keretek között képes megvalósulni, ami azt jelenti, hogy a bútorok, a személyes holmik, a mindenféle ruhaneműk nem valamiféle személygépkocsival lesznek elszállítva, hanem olyan haszongépjárművel, mely eleve ilyen feladatra termett. (tovább…)

A SEO Pécs városában csakis a H-Wellel.

seo Pécs

seo Pécs

Hallott már Ön arról, hogy van olyan marketinges megoldás, mely egyszerre megfizethető és hatékony? Nem ámítás, nem átverés: a keresőoptimalizálás képes arra, hogy egyszerre nyújtsa mind a kettőt! A SEO-t Pécs esetében megtalálhatja akkor, ha ellátogat a H-Well Kft. oldalára, a hwellkft.hu címre, és ott alaposan körülnéz. Amennyiben így tesz, akkor egy olyan céget fog találni, amely komolyan otthon van a keresőptimalizálásban, s amely éppen ebből kifolyólag helyzeti előnyt tud szerezni cégének. Mire kell gondolni? (tovább…)