Archive for the ‘Irodalom’ Category

A szépirodalom örökzöld marad

Szépirodalom

Szépirodalom

Manapság számos témáról lehet olvasni úgy az interneten, mint könyvek formájában is. Azonban van valami, ami sosem megy ki a divatból, akármilyen új témák is merülnek fel. A szépirodalom mindig is népszerűségnek örvendett és nincs ez másként napjainkban sem.

Amikor túl sok az információ, aminek napi szinten ki vagyunk téve, érdemes elővenni egy romantikus könyvet, ami kikapcsolja az agyat és egy teljesen más világba repíti az olvasót. A webáruházban olyan könyveket is megtalál, amelyeket talán már látott film formájában. (tovább…)

A magyar versek megérintik az olvasót

Magyar versek

Magyar versek

Semmi sem tudja jobban kifejezni az emberi érzéseket, mint maga a lírai mű. A magyar versek széles tárháza várja az olvasni vágyókat. Sokan nem a szavak emberei, nem tudják kellően, hatásosan elmondani ha bánatuk van, de azt sem, amikor éppen boldogok. Persze ez nem olyan nagy probléma, viszont vannak olyan ünnepélyes alkalmak, amikor nem ártana valami maradandót és meghatót mondani.

A magyar versek között minden alkalomra lehet találni ideálist. Pontosabban mikor is jöhet jól egy-egy költemény felolvasása vagy elszavalása? Példának okáért, egy lánykérés hihetetlenül különleges élménnyé válhat ezáltal, ugyanakkor esküvő alkalmával is tökéletes választás az ifjú párt ezzel köszönteni. (tovább…)