Archive for the ‘Építőipar’ Category

Az állvány kölcsönzése, felépítése és elszállítása

Állvány kölcsönzés

Rengeteg felhajtás van az építkezések körül. A beszállító késik, a munkavégzés nem halad kellően, az átadás pedig csúszik. Mindezzel szemben, az állvány kölcsönzés gyors és egyszerű.

Első lépésként döntse el, hogy guruló, homlokzati vagy térállványra van szüksége, hiszen mindegyiket más-más esetekben alkalmazzák. Másodszor pedig válassza ki, hogy milyen helyzetben szeretné azt alkalmazni, bár a munkálatok során a szerkezet alakítható. Itt igénybe veheti az állványozó programot, ami előre megtervezi az épületekhez a tökéletes felépítést. (tovább…)

Faragasztó a biztonságos tartásért

Hatékony faragasztó

Él-hal a barkácsolásért, és már régóta keres egy olyan terméket, amivel a munka során felmerülő problémákat azonnal és biztonságosan meg lehet oldani?

Ne keresgéljen tovább, hiszen a Festékaréna páratlan lehetőségekkel szolgál, ami a gyorsan száradó és biztonságos faragasztó kérdését illeti. A termék pozitív tulajdonságai szinte kimeríthetetlenek, hiszen nemcsak gyorsan szárad, hanem a tubust kinyitva azonnal kész a felhasználásra, áttetszőre szárad és vizes diszperziós. (tovább…)

Dekorlemez egyedi igények szerint is

Dekorlemez

Dekorlemez

A fémlemezek vastagsága nagyban meghatározza azt, hogy milyen megmunkálási módszert kell választani. A dekorlemez adott méretben, adott paraméterekkel együtt szerezhető be. Az egyedi igényekhez való igazítás esetében is lehetősége van arra, hogy a dekorlemez megmunkálással kapcsolatos szolgáltatást igénybe vegye. Számos esetben lehet szükség arra, hogy belsőépítészeti megoldások kivitelezéséhez ezt kell beszerezni, ami könnyedén lehet hajlítani és speciális ollóval formázni. (tovább…)

Energiatakarékos Trotec páramentesítők

páramentesítők

páramentesítők

Amikor túl sok a pára a lakásunkban, akkor mindenképpen szerezzünk be egy olyan készüléket, amelyik megszünteti a problémát. A túl sok pára ugyanis a penész megjelenéséhez vezet, ami sajnos igen sok kellemetlenséggel jár. A páramentesítők közül érdemes megnézni a Trotec termékeit. A páramentesítő berendezések nemcsak precíz műszaki munka eredményeként születtek meg, hanem energiatakarékosság szempontjából is tökéletesek. A páramentesítők segítségével eltűnnek a penészfoltok, vagyis a penész spórákat még a megtelepedésük előtt eltünteti.
(tovább…)

Fontos a munkavédelem Budapest városában

Munkavédelem Budapest

Munkavédelem Budapest

Ha a vállalatok nem gondoskodnak kellő mértékben a munkavédelemről, akkor szinte borítékolható, hogy előbb-utóbb balesetek fognak történni az üzemben. Ez hatalmas kockázatot jelent, hiszen így a szabálytalanságok esetén szinte garantált a magas bírság,

valamint az egészségügyi költségeket is a cégre háríthatja a dolgozó. Ezért lényeges a munkavédelem Budapest munkahelyein is, tehát ügyeljen az előírásokra és legalább évente egyszer ellenőriztesse a céget! Az Aurapro Kft. kedvezményes áron vállalja a segítségnyújtást, ezért forduljon ehhez a vállalathoz, (tovább…)

A tetőléc különböző méretekben kapható a dalostuzepnél

Fenyő deszka

Fenyő deszka

Beszélgetések, döntések sora előz meg minden esetben egy házépítést, ugyanis nagyon fontos, hogy az építés előtt álló ház igazi otthont nyújtson az ott élő emberek számára, amiben mindenki jól érzi magát. Aztán meg kell találni a jó építőmestert és a minőségi építőanyagok beszerzésének „forrását”. Ma már szerencsére könnyű megoldás van az utóbbira, hiszen a www.dalostuzep.hu oldalon minden megtalálható, az alapoktól a tetőszerkezetig, amire csak szükség lehet. Nagyszerű segítség az is, hogy a tetőléc különböző méretekben megvásárolható itt, hiszen a számítások után annyit és olyan méretű tetőlécet vehetünk meg, amennyire és amilyenre szükségünk van az építkezésben. Találunk itt Stafli, normál és Bramac tetőlécet is, valamint kérhetünk egyedi ajánlatot is a szükséges mennyiségre.

(tovább…)

A lakás berendezése szakemberrel

Lakberendezés

Lakberendezés

Amikor új otthonba költözünk, akkor édes izgalom vagy akár hatalmas pánik is eluralkodhat rajtunk, mert nem egyszerű megállni a lakberendezés viharában. A legtöbbször megvannak a merész álmok, de az anyagiak vagy éppen a társunk rosszalló tekintete visszazökkent a szürke valóságba és jöhetnek a sótlan bútorok, kiegészítők. Miért is kellene néhány nap alatt feladni az álmokat, amelyeket oly rég dédelgetünk? A lakberendezés nem egy rémálom, amit valahogy túl kell élnünk, hanem egy alkotó folyamat, ami csodás is lehet. (tovább…)

Valóban hasznos az új vákuum napkollektor

Vákuum napkollektor

Modern világunkban már olyan megoldások vannak minden területet illetően, amelyekre már régóta szükség lett volna. Hasznos a különlegesnek számító vákuum napkollektor, amelyet most egyszerűen be lehet szerelni bármilyen lakásba. Olyan fűtési megoldásról van szó, amely hosszú távon nagyon megéri. A vákuum napkollektor csövei vörös rézből készültek, amely biztosíték arra, hogy méh nagyon hosszú ideig szolgálhatnak. (tovább…)

Palatető felújítás: precíz munkavégzés!

Palatető felújítás

Ön is tudhatja, hogy mindennek szüksége van az időszakos karbantartásra illetve felújításra, hiszen ha elhanyagoljuk ezeket a lépéseket, akkor a legtöbb esetben a teljes csere válik szükségessé, ami az esetek többségében igen csak költséges. A palatető esetében is ugyanez a helyzet, ezért is ajánlatos időről időre ellenőrizni és kicserélni a hibás elemeket. A palatető felújítása nem kerül olyan sokba, ha időben észrevesszük és orvosoljuk az esetleges problémákat, hibákat. (tovább…)