Archive for the ‘egészség’ Category

Goji bogyó, védelmi pajzs a betegségek ellen

Goji bogyó com

Goji bogyó com

Finom és egészséges, természetes és hatékony. Így írhatnánk le röviden a goji bogyót, aminek a latin neve a lycium barbarum. Ital és szárított gyümölcs formában, megbízható forrásból, könnyedén hozzájuthat ehhez a páratlan vitaminbombához a gojibogyo.com webáruházból. Antioxidáns erejének köszönhetően, eredményesen száll szembe az öregedés külső és belső jeleivel, tisztítja a vért, serkenti az agyműködést, kivételes módon erősíti az immunrendszert.
(tovább…)

Az Aviva női torna segít beindítani a test öngyógyító folyamatait

Az Aviva módszer Önnek is sokat segíthet

Az Aviva módszer Önnek is sokat segíthet

Gyakran hallhatjuk, hogy az emberi szervezet önmagában egy csoda, hiszen képes a regenerálódásra. Természetesen ez abban az esetben igaz, ha megadjuk a testnek mindazt, amire szüksége van. Itt elolvashatod, hogy az Aviva női torna hogyan segíti elő a test öngyógyító képességét: https://valtozasmuhely.hu/aviva-torna-noknek/. Bár lehet, hogy eddig még nem sokat hallottunk erről, sőt, biztosan van olyan, aki még soha, ennek ellenére nem árt pár percet rászánni és többet megtudni erről a módszerről, ami akár teljes egészében megváltoztathatja nemcsak egy nő, hanem egy egész család életét is.

Hogy hogyan? Az Aviva torna mindenekelőtt olyan gyakorlatok összességét jelenti, amelyek megmozgatják a szervezet legfontosabb izmait és egyben mozgásba hozzák azokat a mirigyeket, amelyek a testnek elengedhetetlen hormonokat termelnek, mint például a pajzsmirigyet. Sajnos meglehetősen sokan szorulnak valamilyen hormonkezelésre, mivel a szóban forgó mirigyek nem működnek megfelelően. (tovább…)

A kondigép segít kihozni belőlünk a maximumot

Kondigép

Kondigép

Aki már megtapasztalt a rendszeres tornázás pozitív hatásait, az jól tudja, hogy milyen előnyökkel jár egy alapos edzés. Gyakran nem azonnal érezhető a jótékony hatás, hanem bizonyos körülmények között vesszük észre magunkon, mennyivel jobban bírjuk a terhelést, mint mások. Ha nincs lehetőségünk vagy időnk arra, hogy eljárjunk egy terembe edzeni, akkor se mondjunk le erről, mert kapható többfunkciós kondigép kedvező áron! (tovább…)

Hogy ne alakuljon ki terhességi cukorbetegség

Terhességi cukorbetegség

A többletsúly veszélyeket rejt magában a terhesség alatt, nemcsak a kismamára nézve, hanem a születendő babára szintén. Azon túl, hogy először is nehezebb teherbe esni, még egy sorozat egészségi probléma is jelentkezhet, terhességi cukorbetegség, magas vérnyomás, fehérjeürítés, tüdőembólia, trombózisveszély, sőt, még a műtét után elhúzódó sebgyógyulás is.

Természetesen egyetlen kismama sem szeretne ezekkel a gondokkal szembetalálkozni, hiszen problémamentes terhességre vágynak és egészséges, gyönyörű kisbabát akarnak világra hozni. Ahhoz, hogy a fent említett veszélyeket elkerülhessék, tanácsos ellátogatni az alakorvoslas.hu weboldalra és megismerni a dr. Farkas Kitti által kidolgozott Alakorvoslás program kismamáknak szánt változatát. A doktornő ajánlja ezt a programot azoknak a hölgyeknek, akik kisbabát terveznek és túlsúllyal küzdenek. A várandósság ideje alatt sok olyan hormon termelődik az édesanya szervezetében, amelyek az inzulinnal ellentétes hatásúak, ezért elég gyakran alakul ki terhességi cukorbetegség. (tovább…)

Ismerje meg a természetes gyulladáscsökkentő növényeket!

Gyulladáscsökkentő növény

A tudatos táplálkozással sok problémát meg tudunk előzni, ráadásul nagyon sok alapanyag rendkívül finom is. Rengeteg természetes gyulladáscsökkentő gyümölcs és fantasztikus gyógynövény vesz körül bennünket, amelyeket igazán nem megterhelő beiktatni az étrendünkbe.

Például a a cseresznye és a sárgadinnye nagymértékben tartalmaz ásványi anyagokat, vitaminokat és nem mellesleg kiválóan csökkentik a szervezetben fellépő gyulladásokat.

(tovább…)

Egyensúly párna az aktív testért

Egyensúly párna

A rugalmasság, mozgékonyság, a kiváló egyensúlyérzék olyan tulajdonságok, amelyekre elengedhetetlen szükségünk van a mindennapi életben. A test aktivitását elősegítő és szabályozó egyensúly párna javítja a koordinációt és segít a koncentrálásban.

A párna alkalmazásával elvégezhető stabilizációs gyakorlatok olyan pozitív élettani hatásokat eredményeznek, amelyek nagyban fokozzák a teljesítőképességünket. Gyermekeinknek nem győzzük eleget hangoztatni, milyen fontos a helyes testtartás, azonban sajnos ennek jelentőségéről sokszor mi magunk elfeledkezünk. (tovább…)

Gyakran nem egyszerű a babaruhák mosása

Babaruhák mosása

Amikor új jövevény érkezik a családba, végre megszületik a várva várt gyermek, természetesen, felhőtlen az öröm, viszont számolni kell millió kis gonddal is, amikre már idejében fel kell készülni.

Sok anyuka a babaruhák mosása témakörben van teljesen elveszve, azonban nincs gond, ugyanis számtalan olyan internetes weboldal van, ahol pontos leírásokat lehet ezekről megtalálni, illetve temérdek olyan webshop is van, ahol megvehetőek az igen kíméletes, káros anyagokat nem tartalmazó termékek. (tovább…)

Az influenza oltással megelőzhető

Influenza elleni gyógymódok

A tél minden évben tartogat pár kellemetlen meglepetést is. Az egyik a felső légúti megbetegedések egész skálája. Az influenza szövődményei ellen gyógymódok állnak a rendelkezésünkre, mert a megfelelő kezeléssel megelőzhetjük, hogy a betegség nyomokat hagyjon a szervezetben.

Fontos, hogy idejében felismerjük, hogy mik az influenza tünetei, mivel nem szabad összetéveszteni őket a nátha tüneteivel. Bár mindkettőt vírus okozza, mégsem ugyanaz a betegség. A nátha tünetei sokkal enyhébbek, a légúti gyulladás miatt orrváladékozás, torokkaparás, orrdugulás léphet fel. (tovább…)

Jód és szelén tabletta megfelelő pajzsmirigyműködésért

Jód és szelén tabletta

A pajzsmirigyhormonok hatással vannak szinte minden szervre, ezért ha nem megfelelő mennyiségben termelődnek, akkor nagyon szerteágazó tünetek jelentkezhetnek. Éppen ezért olyan nehéz felismerni a probléma gyökerét, hiszen például a fáradékonyságot, a székrekedést és a izomfájdalmakat ritkán vizsgálják tünet-együttesként, pedig ezek mind a pajzsmirigy alulműködésére utalnak.

A jód és szelén tabletta is csak akkor alkalmazható, ha már megvan a pontos diagnózis, mivel mindenképpen hatással van a hormonháztartásra, pajzsmirigy-túlműködés esetén pedig egyáltalán nem is ajánlott. Tehát, ha a wisetreenaturals.hu weboldalon feltüntetett jelek közül többet is észlel, akkor mindenképpen keressen fel egy szakértőt, aki tudása és tapasztalata alapján meg tudja állapítani, hogy miről is van szó! (tovább…)

Természetes összetevőkből készült Flavon lekvár

Flavon lekvár

Minden ember számára nélkülözhetetlen a megfelelő energiatartalommal bíró étrend rendszeres fogyasztása. Ez kifejezetten érvényes a gyerekekre nézve, hiszen számukra még inkább fontos a kellő vitamin és ásványi anyag bevitel. Ezért került kifejlesztésre a Gyerekerő, Flavon lekvár gyerekeknek. A készítmény tele van számos szükséges antioxidánssal, valamint minden olyan összetevővel, ami immunerősítő és a fejlődésben lévő szervezetet támogatja, hogy az nagy és erős legyen. (tovább…)